Rödbetsjuice
Pratar mig gärna varm för rödbetsjuice. Finns som dryck eller pulver.Googla gärna på rödbetsjuice. En fantastisk produkt. Förbättrar blodvärde och järnvärden. Många kvinnor som behöver det. Trötthet och ingen energi kan ibland bero på dåliga blodvärden. Är viktigt att testa hur man ligger till vad gäller dessa värden. Ligger man lågt fungerar rödbetsjuice som en booster och många upplever att de får mycket mer energi och ork. Även personer som tränar känner direkt av effekten av rödbetsjuice. De kan öka uthålligheten och intensiteten i sin träning.
Två av mina vänner kan intyga vilken förändring de har upplevt då de börjat med rödbetsjuice. De hade mycket låga järnvärden och efter någon vecka med rödbetsjuice har de fått upp sina värden och har mycket mer energi.
Beet Red Beetroot Powder 250g                                                                      159 kr

rödbetsjuice pulver

Rödbetskoncentrat 750ml                                                                                 109 kr

rödbetsjuice saft

C-vitamin
C-vitamin vill jag också slå ett slag för. Collagen Renover är kompletterad med 40 mg C-vitamin. Kollagen och C-vitamin samverkar och hjälper till att reparera och bygga upp kroppens celler. För att ytterligare öka denna effekt rekommenderar jag att komplettera kollagenet med 1000 mg C-vitamin varje dag.
Super C Complex 1000mg Premium 90t                                                      149 kr

c-vitamin great earth

MSM och Gurkmeja
MSM och Gurkmeja finns det också mycket positivt att skriva. Det bästa är att själv läsa på internet om alla deras fördelar. De motverkar inflammationer och höjer immunförsvaret.
MSM Destillerad 500g                                                                                          149 kr

msm

Gurkmeja 125g EKO                                                                                                 59 kr

gurkmeja

D-vitamin
Det sista åren har det skrivit spaltmeter om alla fördelar med D-vitamin, speciellt för oss som är bosatta i norden och inte får i oss tillräckligt med detta livsviktiga vitamin genom solen. Från september till maj är solens vinkel för låg och för att få i oss D-vitamin under denna tid behöver vi komplettera vår kost med extra D-vitamin.
Sunny side up, 90 caps                                                                                           159 kr

sunny_side

B 12
Många människor har alldeles för låga värden av b12 och riskerar att drabbas av ett sämre hälsotillstånd. Vitamin B12 behövs för många av kroppens viktiga funktioner, bland annat produktionen av röda blodkroppar och cellernas ämnesomsättning. Kroppen kan inte tillverka B12 själv, så därför måste vi få i oss vitaminet via maten, framförallt genom att äta kött, fisk, ägg och mejeriprodukter.
Är man vegan eller vegetarian är det livsviktigt att tillföra b12 som kosttillskott då detta inte finns i denna sorts kost.

B-12 100 Sugtabletter                                                                                               159 kr

b12

Multimineraler
För att säkerställa att kroppen får tillräckligt av mineraler varje dag är det många som väljer att komplettera kosten med multimineraler.
Våra jordar är numera urlakade på viktiga mineraler och spårämnen och detta påverkar den mat vi odlar. Både grönsaker och olika sädesslag gödslas med konstgödsel som ger stora skördar men mycket lite innehåll av det våra kroppar behöver för att kunna leva ett friskt liv. Likadant är det med vår köttproduktion där våra djur ofta får mat som innehåller soja eller foder gjort på spannmål. Det naturliga är att våra djur skall vara gräsbetande.
Många av våra sjukdomar har sin grund i att vi får i oss för lite mineraler.
Super Multi Minerals Premium 90t utan järn                                               139 kr

multimineraler great earth

Kolloidalt silver
Det finns en grupp på Facebook som har 32 000 medlemmar som heter Kolloidalt Silver 2.0.
Där kan man läsa och få information om varför denna omstridda produkt har fått sådan publicitet. Mängder med människor berättar fantastiska historier om hur kolloidalt silver har botat dem från en mängd olika sjukdomar. Läs själva och bilda er en uppfattning. Jag själv använder det varje dag och vill gärna vara en av de som sprider fakta om vilken skillnad denna produkt kan för människors hälsa.
Ionosil 1 liter                                                                                                                239 kr

kolloidalt silver

Maria Treben Svenskdroppar
Har använt dessa undergörande droppar alltsedan 80-talet då jag läste boken ”Hälsa ur Guds Apotek” av Maria Treben.
Finns att läsa som pdf: www.fraktali.biz/pdf/svensk_s.pdf
Kunskapen om hur vår natur kan hjälpa oss att leva ett friskt liv har funnits hos våra förfäder under tusentals år. Det nutida samhället har i sin tro på vetenskapen och tekniska framsteg fått oss att tappa vår förmåga till att själva hitta vägen till en bättre hälsa. Våra örter i naturen besitter otroliga förmågor att kunna bota många av våra sjukdomar.
Testa själv vilken skillnad det kan göra för din kropp att använda dessa svenskdroppar.
Örtblandningen skall blandas med alkohol, ställas på en mörk plats att dra i ca 14 dagar och är sedan färdig för användning.
Maria Treben svenskdroppsörter 90g                                                                 99 kr

svensk droppar

Kokosolja
Efter ett halvt århundrande har numera våra läkare och livsmedelsproducenter fått sina fiskar varma. De har varnat miljarder människor för att äta smör och mättade fetter. Ändå har antalet hjärtinfarkter och andra sjukdomar ökat lavinartat. Världen över har människor blivit allt fetare och antalet människor med diabetes bara växer.
Fler och fler människor inser att vi har blivit lurade och väljer att hoppa av tåget. De bojkottar växtoljorna med allt sitt hälsofarliga innehåll och köper istället smör och kokosfett. På köpet får de en bättre hälsa och blir också smalare.
Testa vår kokosolja och märk skillnaden.
Kokosolja 250 gr EKO                                                                                                 49 kr

kokosolja