SMÄRTA

VÄRK

ELLER

SKÖNHET

HÄLSA?

PROVA 2 MÅNADER GRATIS

Månadskostnad 128 kr.

Det är 4 kr/dag.

Collagen Renover

Trec Nutrition collagenrenover monsterfood_lv

COLLAGEN RENOVER innehåller 350 gram och räcker
i 70 dagar och dagsdosen är 5 gram kollagen/dag.

 

Innehåll collagen premium

Månadskostnad 149 kr.

Det är 5 kr/dag.

Collagen Premium

Kollagen/Collagen

Nöjdkundgaranti

Nöjd kund

Min berättelse

DSC_0097-007     Våren 2013 hade jag ingen aning om vad kollagen/collagen vad för något. Jag fick då ett tips från en hälsokostbutik om att pröva kollagen/collagen som en möjlig lösning på mina knäproblem. Vem är då jag? Jag heter Göran Andreasson och är en kille från Göteborg som hunnit fylla 50 år och under dessa år levt ett aktivt liv med smak för extremsporter som offpist-skidåkning, klättring, forskajak men även vanligare sporter som badminton, golf och cykling. Mitt dagliga arbete på Green Cargo som växlare innefattar också mycket fysisk rörelse. Mina problem började hösten 2010 då jag fick problem med ena knäet. Läkaren gav mig då diagnosen meniskskada och utslitet brosk.

Blev frisk

Hälsoresan

Det började en dag för ett halvt liv sedan. Som en smärta som steg från ett slött knivblads skärande till en småländsk skogshuggares motorsågs vassa vinande genom färskt granvirke. Min farfars far hade nog tyckt att jag var fjollig att klaga över lite ont i magen. Han själv sprängde sönder ena handens fingrar när dynamitladdningen tog fel i hans jobb som stenhuggare. Lite ljung virat runt den blodiga handen och ner i fickan.
Han fick sedan ta tåget till Halmstad och sjukhuset där.

Hälsoresan

Bästa priserna på hälsokost

Vårt mål att kunna leverera bra produkter med förstklassig kvalite till marknadens bästa priser.

VAD SKALL MAN VÄLJA?

Det är en djungel där ute med alla experter som vill sälja just deras produkt.
Det är inte lätt att som konsument att veta vad man skall välja.

Därför har jag satt samman några produkter som jag själv har testat och tycker gör skillnad.

Priserna ligger bland de lägsta i landet.

Kosttillskott


Vad är kollagen?

Kollagen är ett protein, det kallas ibland för kroppens lim. Kollagen är det huvudsakliga proteinet i människokroppens bindväv, senor, ligament, ben, brosk och hud. Kollagen utgör ca 30 – 35 % av hela kroppen, och mer än 75 % av huden består av kollagen. Kollagenprotein kommer oftast från animaliska eller marina källor och görs tillgänglig som ”hydrolyserat kollagen”. Hydrolyserat kollagen betyder helt enkelt att kollagenproteinet har enzymatiskt eller kemiskt behandlats för att göra det mer lättsmält och lättare skall absorberas av kroppen.

Kollagen/collagen

En gömd hemlighet?

Frågar man olika människor på stan om de vet vad kollagen är för något så har de flesta ingen aning. Till och med de som är allmänbildade och pålästa i många ämnen ser frågande ut när man ställer frågan. Frågar man däremot personer som arbetar inom skönhetsindustrin så är de mycket bekanta med kollagen. Mirakelkrämer och antirynk-produkter innehållande kollagen har sålts under de sista 10 åren till skyhöga priser och många människor världen över hoppas att kollagen är mirakelmedlet som skall ge oss ett yngre utseende och en bättre hälsa Är det ett magiskt undermedel som kan göra oss yngre och friskare?

Secret