Beställ kollagen4you nu

PROVA 80 DAGAR GRATIS!


Ja tack, jag vill beställa en Kollagen4you-prenumeration. Första försändelsen i prenumeration kostar 0 kr + frakt 69 kr. Jag förbinder mig att köpa minst tre leveranser med valfri kollagenprodukt. Därefter kan jag närsomhelst säga upp min prenumeration. När jag beställt får jag automatiskt en ny försändelse varannan månad eller enligt överenskommen leveransplan tills jag meddelar något annat. Jag bekräftar att jag är över 18 år och har läst information om behandling av personuppgifter samt köpvillkoren. Faktura ligger med i försändelsen. köpvillkoren


- PROVA 80 DAGAR GRATIS –


Collagen Active & Beauty  innehåller 400 gram och räcker i 80 dagar och dagsdosen är 5 gram kollagen/dag.

Pris 399:-

Månadskostnaden för Collagen Active & Beauty är 149 kr.

Det är 5 kr/mån.

Introduktionserbjudandet gäller enbart nya kunder och vid ett tillfälle per hushåll.

 
Kollagen4you säljer kosttillskott på prenumeration. Prenumerationen är löpande och du förbinder dig att köpa minst tre leveranser . Därefter kan du närsomhelst säga upp din prenumeration. Om en leverans skickats iväg med posten precis innan du skickar uppsägningen så betalar du denna men därefter avbryts prenumerationen.
 
För att hålla nere kostnaden för våra kunder erbjuder vi möjligheten att skicka flera burkar varje gång. Du sparar då 69 kr.
 
Du betalar aldrig mer än 69 kr i fraktkostnad.
 
Skulle paketet komma till utlämningsstället och inte hämtas ut efter avisering kommer Kollagen4you debitera kunden en omkostnad. Omkostnaderna motsvarar de faktiska kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hantering.


Vill du beställa fler än 1 produkt så kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakt: goran@kollagen4you.se
 
Leverans
Vi använder oss av DHL får ni och du kommer få ett sms eller mail och ni kan hämta ert paket på något av DHL-s utlämningsställen.

 

PROVA 80 DAGAR GRATIS