Förvirring och frustration!

Du känner säkert igen dig.

Du som någon gång varit i en hälsokostbutik eller läst och sett alla glättiga annonser om mirakelmedel som lovar just dig att du kommer bli frisk och bli ung och vacker igen.

Vad skall man välja?

Frågar man tusen olika människor denna frågan så tror jag de flesta håller med om att det är svårt att hitta rätt i denna djungel som finns av hälsokostprodukter.

Många skulle bli otroligt glada och tacksamma om de kunde hitta en produkt som faktiskt FUNKAR och ger EFFEKT.

En produkt som både i forskningsstudier och i verkliga livet har hjälpt VÄLDIGT många människor att bli av med sina ledsmärtor är KOLLAGEN.

Jag heter Göran Andreasson och är 55 år och jag vill gärna berätta om hur kollagen har hjälpt mig.

Jag hörde talas om kollagen för 5 år sedan då jag hade gjort 3 knäoperationer och fortfarande hade värk och hade svårt att gå och springa. Läkarna sa att jag hade artros och utslitet brosk i båda knäna.

Jag TESTADE ALLT både från läkarna, med voltaren och Alvedon. Jag köpte nyponpulver, msm, glukosamin, djävulsklo, hyalorinsyra men inget hjälpte. Jag hade faktiskt gett upp hoppet om att kunna bli frisk igen. Då fick jag ett tips från en vän som har en Life butik i Karlshamn om att kollagen kanske kunde göra skillnad.

Vilken skillnad kan jag säga. Jag märkte redan efter några veckor att jag inte hade ont längre  när jag gick i trappor. Jag kunde börja träna igen. Jag spelar badminton, golf och klättrar och åker skidor. Ni kan förstå att jag var glad.

Sen har det rullat på. Jag tipsade mina vänner och sedan har de spridit det i sin tur. Jag satte upp en webbsida för 5 år sedan och där har de som är intresserade kunnat beställa eller starta en prenumeration av kollagen. Jag har några träningsanläggningar och hälsokostbutiker i Göteborg som är återförsäljare åt mig.

Min önskan är nu att kunna nå ut till fler människor i Sverige och hjälpa dem att bli friska genom kollagen.