Köpvillkor

Kollagen4you säljer kosttillskott direkt hem till dig på prenumerationsbasis.

Kvalitetsprodukter

Vi är stolta över att kunna leverera en kollagenprodukt som håller en mycket hög näringsmässig nivå. För att säkerställa att hela produktionsledet skall vara kvalitetstestat har vi valt att följa (GMP) Good Manufacturing Practice. Vi är också godkända enligt ISO 22000 riktlinjer där målet är säkra produkter med avseende på hygien-, sterilitets- och kvalitetsstandard.

Kollagenet/collagenet som vi använder i våra produkter är hämtade från 100 % naturliga källor och kompletteras med C-vitamin som är en viktig del för en normal kollagenbildning i ben, brosk, hud, blodkärl och tänder.

Dagsdosen som vi erbjuder våra kunder är 5 gram kollagen/collagen och det är den mängd som forskare vid ett flertal studier har funnit ger en signifikant skillnad på människors hälsa. Om man  vill optimera effekten kan man efter ett par veckor dubblera dagsdosen och ta 10 gram kollagen/dag, förslagsvis uppdelat till innan läggdags och före frukosten.

Forskningen har visat att man ofta måste ta kosttillskott under en längre period för att de skall kunna ge någon effekt. Det kan därför ta lite tid innan du märker någon skillnad. Då människors kollagenproduktion minskar efter trettioårsåldern är det också en fördel att använda kollagen i förebyggande syfte för att fördröja åldrandets nedbrytande effekter.

Läs gärna mer om kollagenets hälsofördelar på facebooksidan Kollagen4you och på www.kollagen4you.se under fliken ”forskning”.

Prenumeration och köptrygghet

Välkomsterbjudandet gäller enbart nya kunder och en gång per hushåll. Prenumerationen är helt utan bindningstid eller uppsägningstid. Om en leverans skickats iväg med posten precis innan du skickar uppsägningen så betalar du denna men därefter avbryts prenumerationen.

Du betalar när du tagit emot leveransen mot faktura med 20 dagars betalningstid.

Prenumerationer tecknas och sägs upp skriftligen via mail till goran@kollagen4you.se

Ange namn och adress i ditt mail.

Leverans

Vi använder oss av Postnord och du kommer få ett sms eller mail eller en postavi om att ert paket kan hämtas på någon av Postnords utlämningsställen.

Faktura följer med i paketet.

Efter första beställningen kommer en ny försändelse skickas kontinuerligt var 8 vecka eller enligt överenskommen leveransplan.

Skulle paketet komma till utlämningsstället och inte hämtas ut efter avisering kommer Kollagen4you debitera kunden en omkostnad. Omkostnaderna motsvarar de faktiska kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hantering. Vid eventuell leveransförsening har du som kund all rätt att häva köpet utan kostnad, om du inte godkänner en ny föreslagen leveranstid.

Betalning

Alla priser är inkl moms. Faktura sänds med din leverans och du har 20 dagar på dig att betala i lugn och ro. Lägg märke till att vi aldrig ber dig om känslig information som konto- eller kreditinformation eftersom vi använder faktura. Förfallodatum är angivet på fakturans första sida.

Vid försenad betalning tillkommer lagstagad påminnelseavgift, 50 kronor. Blir vi sedan tvungna att låta saken gå till inkasso, tillkommer även inkassobolagets avgifter samt ränta. Vi levererar endast till adresser i Sverige. Vid försenad betalning kommer lagstadgade påminnelseavgifter (60 kronor) samt eventuella inkassoavgifter att debiteras. Avgifter samt dröjsmålsränta påföres antingen av oss eller av den/de fordringsägare som administrerar just din skuld.

Fraktkostnad

En fraktkostnad tillkommer med 39 kronor.

FRI FRAKT vid köp över 399 kr!

Orderbekräftelse

När din order registrerats skickas en bekräftelse via e-post till den adress du angett vid beställningen. Kontrollera gärna att allt stämmer och undrar du över något kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig. Frågor som rör beställningar besvaras inom 48 timmar (gäller vardagar och kontakt via e-post). Observera att bekräftelsen visar att vi mottagit din order men inte att den hanterats och levererats. I de fall faktura valts som betalningsalternativ förbehåller vi oss rätten att godkänna ordern och denna kan då i enstaka fall komma att stoppas vid hanteringen.

Åldersgräns

Kollagen4you godkänner endast beställningar från personer över 18 år. Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa från oss. Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig med detta. Vi har dock inget automatiskt system som gallrar bort köp som görs av minderåriga, men skulle problem uppstå med detta gäller öppet köp. Kontakta kundtjänst så kan vi göra återköp på ordern samt spärra den minderåriges konto hos oss.

Ångerrätt

Du är skyddad av Distans- och hemförsäljningslagen och har 14 dagars ångerrätt från den dag du mottar varan. Ångerrätten innebär att kunden har rätt att ångra köpet för oanvänd produkt, genom att kontakta kundservice. Vid eventuell retur står kunden för returportot. Sänd med ångerrättsformuläret som finns på baksidan av välkomstbrevet. I övrigt följer vi svensk affärssed och lagar samt Livsmedelsverkets regler för kosttillskott.

Nöjdkundgaranti

Du är helt trygg när du handlar från Kollagen4you eftersom alla våra produkter har Nöjdkundgaranti. Garantin innebär att om du inte är nöjd med ditt köp, kan du skicka tillbaka varan tillsammans med ditt kvitto. Du får tillbaka pengarna utan diskussionDu står endast för returportotDu har rätt att skicka produkten i retur inom 14 dagar efter du mottagit dem. Ta  kontakt med kundservice innan du postar dem. Returadressen står  i välkomstbrevet. När vi får tillbaka varan och eventuellt konstaterat att den inte är skadad, betalar vi tillbaka det belopp du har betalat.

Reklamation

Kollagen4you följer gällande bestämmelser i Konsumentköplagen. Det innebär att du har rätt att reklamera en vara inom tre år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Påtala eventuella fel inom skälig tid. Om det blir en tvist som vi inte lyckas lösa tillsammans, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Kollagen4you följer alltid deras rekommendationer.

Återbetalning

Kunden har rätt att återfå pengarna inom 30 dagar om denne häver köpet från den dag då företaget mottagit meddelandet. Om företaget företar omleverans eller avhjälpande av felet vid reklamation skall eventuella fraktkostnader återbetalas inom 30 dagar från den dag företaget mottagit den reklamerade varan.

Personuppgifter

Vi behandlar alla kundens personuppgifter konfidentiellt och i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation)

Priser

Våra priser inkluderar moms och gäller tills ny prislista utkommer.

Kundservice

Du når kundservice på telefon 0739-195789 klockan 08.30–16.30. För att komma i kontakt med oss kan du också använda vårt kontaktformulär, eller skicka ett e-postmeddelande till goran@kollagen4you.se. Kundservice har stor erfarenhet av våra produkter och kan därför lätt svara på frågor om dem och hur de fungerar för just dig och din situation. Kundservice kan också hjälpa dig att skräddarsy en prenumeration som passar för dig. Välkommen att ställa frågor, risa och rosa. Vi vill att du ska vara nöjd med oss och kosttillskotten!

Med vänliga hälsningar

Göran Andreasson

www.kollagen4you

0739-19 57 89